Verzekeringen uden

Als u advies nodig heeft over een verzekering komt u in de regio Uden naar Engel Financieel Advies. Zowel zakelijke als particuliere klanten uit Uden zijn wij uitstekend van dienst met een betrouwbaar verzekeringsadvies op maat. Particulieren bekijken en wijzigen bij ons op ieder gewenst moment hun verzekeringspakket. Daarnaast heeft u bij ons ook de mogelijkheid om schade online te melden. Deze schademelding wordt vervolgens professioneel en in korte tijd afgehandeld door onze adviseurs. Wilt u, voordat u een verzekering afsluit, verzekeringsadvies van een bedrijf nabij Uden ontvangen? Dan schakelt u Engel Financieel Advies in.

Persoonlijk advies over het afsluiten van een verzekering in de buurt van Uden

Bij onze specialist in verzekeringsadvies in de buurt van Uden weet u zeker dat u persoonlijk wordt geholpen. Wij vinden namelijk dat we voor passend advies moeten weten wie onze klant is en wat u van ons verlangt. Dat is de reden dat wij voor u ruim de tijd nemen. Behalve particulieren komen ook ZZP’ers en andere ondernemers bij ons terecht voor verzekeringsadvies nabij Uden. Het begrip ‘aansprakelijkheid’ zorgt in de bedrijfswereld bijvoorbeeld nogal eens voor verwarring. Daarom is het van groot belang dat u precies weet wat er over dit begrip in de wetboeken staat en wat de meest geschikte aansprakelijkheidsverzekering is voor uw organisatie. Onze adviseurs vertellen u hier graag meer over.

Meer informatie? Neem contact op

Engel Financieel Advies staat bekend om professionaliteit, betrouwbaarheid en partnerschap en dat zijn dan ook de redenen waarom u in de omgeving van Uden voor advies over een verzekering bij ons moet zijn. Voor meer informatie over onze diensten neemt u telefonisch contact met ons op via 0492 – 32 24 944.

Ons adviesplan bestaat uit vier stappen:

s

Inventarissen en informeren

Adviseren en analyseren

Bemiddelen

Nazorg

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wij zijn zowel zelfstandig ondernemers als organisaties met meerdere werknemers graag van dienst. Na een eerste gesprek waarin u ons vertelt wat u van ons verlangt, gaan wij voor u aan de slag. Onze deskundige adviseurs brengen voor u alle mogelijkheden en risico’s in kaart, zodat u de juiste afweging kunt maken voor het afsluiten van een zakelijke hypotheek. Bent u benieuwd wat Engel Financieel Advies allemaal voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op door even te bellen .

Share This