Verzekering advies

Als u een verzekering gaat afsluiten en daar advies voor nodig heeft, komt u naar Engel Financieel Advies. Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau dat u verschillende diensten aan kan bieden. Ons team van adviseurs weet hoe de financiële markt eruitziet en is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dat komt doordat wij innovatief zijn en onze medewerkers met grote regelmaat vakcursussen laten volgen. Zo weten we zeker dat we u van een persoonlijk en betrouwbaar advies kunnen voorzien over uw verzekering.

Verzekering afsluiten? Vraag professioneel advies aan Engel Financieel Advies!

Bij Engel Financieel Advies kunnen zowel ZZP’ers als particulieren terecht voor een professioneel advies over een verzekering. Daarnaast helpen wij ook klanten die verantwoordelijk zijn voor een grote organisatie. Om u zo goed als mogelijk van dienst te kunnen zijn, krijgt iedere klant onze onverdeelde aandacht. Tijdens het eerste gesprek kunt u ons vertellen wie u bent en wat u exact verlangt van onze adviseurs. Dan gaan wij voor u aan het werk. Naast advies over een verzekering kunnen wij u ook adviseren over andere financiële diensten. Denk bijvoorbeeld aan financiële planning, hypotheekadvies en pensioenadvies.

Bel voor meer informatie

Heeft u advies nodig voordat u een verzekering gaat afsluiten? Dan schakelt u Engel Financieel Advies in. Voor meer informatie over onze diensten kunt u via 0492 – 32 24 94 telefonisch contact opnemen met onze medewerkers.

Ons adviesplan bestaat uit vier stappen:

s

Inventarissen en informeren

Adviseren en analyseren

Bemiddelen

Nazorg

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wij zijn zowel zelfstandig ondernemers als organisaties met meerdere werknemers graag van dienst. Na een eerste gesprek waarin u ons vertelt wat u van ons verlangt, gaan wij voor u aan de slag. Onze deskundige adviseurs brengen voor u alle mogelijkheden en risico’s in kaart, zodat u de juiste afweging kunt maken voor het afsluiten van een zakelijke hypotheek. Bent u benieuwd wat Engel Financieel Advies allemaal voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op door even te bellen .

Share This