Kosten verzekering

Wilt u meer weten over de exacte kosten voor een bepaalde verzekering? Dan schakelt u Engel Financieel Advies in. Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau dat gespecialiseerd is in zakelijke en particuliere schade- en zorgverzekeringen. Onze deskundige adviseurs zijn volledig op de hoogte van alle recente ontwikkelingen binnen de verzekeringswereld. Zodoende kunt u erop vertrouwen dat u bij Engel Financieel Advies een betrouwbaar en objectief advies krijgt over de kosten van een bepaalde verzekering.

Advies over de kosten van een particuliere of zakelijke verzekering

Zowel zakelijke als particuliere klanten adviseren wij graag over de kosten van een verzekering. Particulieren kunnen ons bijvoorbeeld om raad vragen over verkeersverzekeringen, woonverzekeringen en zorgverzekeringen. Al honderden klanten hebben zich de laatste jaren via ons kantoor verzekerd. Ontdek zelf hoe eenvoudig het is om geld te besparen op een verzekeringspremie door u ook bij Engel Financieel Advies aan te sluiten. Op het gebied van zakelijke verzekeringen beschikken wij ook over de juiste expertise. Denk bijvoorbeeld aan aansprakelijkheidsverzekeringen, transportverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Persoonlijk advies

Als u voor vragen over de kosten van een verzekering naar Engel Financieel Advies komt, bent u verzekerd van een persoonlijk advies. Wij vinden een goed contact met onze klanten belangrijk en daarom staat u bij ons altijd centraal. Op die manier kunnen wij u een zo goed mogelijk advies op maat geven. Heeft u nog vragen over onze diensten? Of wilt u ons inschakelen? Neem dan contact op door te bellen naar 0492 – 32 24 94.

Ons adviesplan bestaat uit vier stappen:

s

Inventarissen en informeren

Adviseren en analyseren

Bemiddelen

Nazorg

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wij zijn zowel zelfstandig ondernemers als organisaties met meerdere werknemers graag van dienst. Na een eerste gesprek waarin u ons vertelt wat u van ons verlangt, gaan wij voor u aan de slag. Onze deskundige adviseurs brengen voor u alle mogelijkheden en risico’s in kaart, zodat u de juiste afweging kunt maken voor het afsluiten van een zakelijke hypotheek. Bent u benieuwd wat Engel Financieel Advies allemaal voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op door even te bellen .

Share This