Financiële dienstverlening

Engel Financieel Advies is een deskundig adviesbureau waar u uitstekend terechtkunt voor financiële dienstverlening. Ons team van adviseurs heeft alle kennis en ervaring in huis om iedere klant goed van dienst te kunnen zijn. Zowel particulieren als ZZP’ers en ondernemers die verantwoordelijk zijn voor meerdere werknemers helpen wij graag met een advies op maat. Wij staan voor partnerschap, betrouwbaarheid en professionaliteit. Bij Engel Financieel Advies bent u op het gebied van financiële dienstverlening verzekerd van kwaliteit.

Innovatief adviesbureau in de financiële dienstverlening

Als adviesbureau in de financiële dienstverlening vinden wij het belangrijk dat we innovatief zijn en we onszelf blijven ontwikkelen. Onze adviseurs volgen de nieuwste vakcursussen en wij testen moderne communicatiemiddelen zoals de webcam. Engel Financieel Advies staat midden in de samenleving en wij willen onze klanten zo goed als mogelijk kunnen adviseren. De klant staat bij ons altijd centraal en u kunt erop vertrouwen dat wij u altijd een objectief en persoonlijk advies geven. U kunt bij ons terecht voor financiële raadgeving op verschillende terreinen. Van financiële planning tot pensioenadvies en van verzekeringsadvies tot hypotheekadvies.

Onafhankelijke assurantiebemiddelaar

Bent u op zoek naar een onafhankelijke assurantiebemiddelaar die samenwerkt met vrijwel alle aanbieders van financiële dienstverlening? Dan moet u bij Engel Financieel Advies zijn. Als u nog vragen heeft over onze diensten, kunt u deze stellen aan onze medewerkers door even te bellen naar 0492 – 32 24 94.

Ons adviesplan bestaat uit vier stappen:

s

Inventarissen en informeren

Adviseren en analyseren

Bemiddelen

Nazorg

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wij zijn zowel zelfstandig ondernemers als organisaties met meerdere werknemers graag van dienst. Na een eerste gesprek waarin u ons vertelt wat u van ons verlangt, gaan wij voor u aan de slag. Onze deskundige adviseurs brengen voor u alle mogelijkheden en risico’s in kaart, zodat u de juiste afweging kunt maken voor het afsluiten van een zakelijke hypotheek. Bent u benieuwd wat Engel Financieel Advies allemaal voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op door even te bellen .

Share This