Financieel adviseur

Engel Financieel Advies is een financieel adviseur die gespecialiseerd is in particuliere en zakelijke schade- en zorgverzekeringen. Wij weten precies hoe de markt er op dit moment uitziet en wij volgen alle ontwikkelingen op de voet. Onze deskundige adviseurs kunnen u uitstekend adviseren over de meest geschikte verzekeringen voor u persoonlijk of voor uw onderneming. Als financieel adviseur staat Engel Financieel Advies bekend om een professioneel en betrouwbaar advies.

Persoonlijk advies van een financieel adviseur

Bij een financieel adviseur als Engel Financieel Advies bent u verzekerd van een persoonlijke service. Wij vinden het belangrijk dat u zo goed als mogelijk wordt geadviseerd en daarom krijgt u de onverdeelde aandacht van onze adviseurs. Op het gebied van financiën kunt u bij ons onder meer terecht voor:

  • Financiële planning: analyse en inventarisatie van uw huidige en toekomstige financiële situatie;
  • Pensioenadvies: advies over een goede pensioenregeling voor uw organisatie of voor u als zelfstandig ondernemer;
  • Hypotheekadvies: advies over de mogelijkheden en risico’s;
  • Particulierenverzekering: wij helpen u de beste keuze voor een verkeersverzekering, woonverzekering en zorgverzekering te maken.

Voor ieder advies nemen wij ruim tijd voor de klant. Tijdens een eerste gesprek leren we graag uw wensen kennen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat Engel Financieel Advies als financieel adviseur allemaal voor u kan betekenen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0492 – 32 24 94. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Ons adviesplan bestaat uit vier stappen:

s

Inventarissen en informeren

Adviseren en analyseren

Bemiddelen

Nazorg

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wij zijn zowel zelfstandig ondernemers als organisaties met meerdere werknemers graag van dienst. Na een eerste gesprek waarin u ons vertelt wat u van ons verlangt, gaan wij voor u aan de slag. Onze deskundige adviseurs brengen voor u alle mogelijkheden en risico’s in kaart, zodat u de juiste afweging kunt maken voor het afsluiten van een zakelijke hypotheek. Bent u benieuwd wat Engel Financieel Advies allemaal voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op door even te bellen .

Share This