Financieel advies

Voor financieel advies op maat komt u naar Engel Financieel Advies. Wij zijn een onafhankelijke assurantiebemiddelaar waar u terechtkunt voor diverse financiële diensten. Onze adviseurs weten hoe de markt ervoor staat en zijn volledig op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Dat komt omdat zij midden in de maatschappij staan en regelmatig vakcursussen volgen. Zodoende kan Engel Financieel Advies iedere klant van dienst zijn met een betrouwbaar en persoonlijk financieel advies.

Financieel advies op maat van een onafhankelijke assurantiebemiddelaar

Als financieel adviesbureau helpt Engel Financieel Advies zowel particulieren als zelfstandig ondernemers met een professioneel en betrouwbaar advies. Daarnaast kunt u ook bij ons team van adviseurs terecht als u verantwoordelijk bent voor een bedrijf met werknemers. Om u zo goed als mogelijk te kunnen adviseren, nemen wij voor iedere klant ruim de tijd. Wij willen graag weten wie u bent en wat u precies van ons verlangt. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag. Op het gebied van financieel advies kunnen wij u op verschillende terreinen uitstekend van dienst zijn. Wilt u meer weten over uw huidige financiële situatie? Of bent u benieuwd welke verzekering u het beste kunt afsluiten? Dit zijn vragen die wij graag voor u beantwoorden.

Neem contact op voor meer informatie

Engel Financieel Advies is een adviesbureau dat u inschakelt voor een financieel advies op maat. Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0492 – 32 24 94.

Ons adviesplan bestaat uit vier stappen:

s

Inventarissen en informeren

Adviseren en analyseren

Bemiddelen

Nazorg

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wij zijn zowel zelfstandig ondernemers als organisaties met meerdere werknemers graag van dienst. Na een eerste gesprek waarin u ons vertelt wat u van ons verlangt, gaan wij voor u aan de slag. Onze deskundige adviseurs brengen voor u alle mogelijkheden en risico’s in kaart, zodat u de juiste afweging kunt maken voor het afsluiten van een zakelijke hypotheek. Bent u benieuwd wat Engel Financieel Advies allemaal voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op door even te bellen .

Share This