Autoverzekering Gemert

Gaat u een autoverzekering afsluiten, dan komt u voor een deskundig advies naar Engel Financieel Advies in de buurt van Gemert. Wij zijn een onafhankelijk advieskantoor met jarenlange ervaring op het gebied van diverse soorten verzekeringen. Van autoverzekeringen tot zorgverzekeringen en van aansprakelijkheidsverzekeringen tot transportverzekeringen. Onze adviseurs hebben alle kennis en kunde in huis om u uitstekend van dienst te kunnen zijn. Dat komt mede doordat zij regelmatig vakcursussen volgen om volledig op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Voor advies over een autoverzekering moet u in de regio Gemert bij Engel Financieel Advies zijn.

Engel Financieel Advies: voor advies over een autoverzekering in de regio Gemert

Engel Financieel Advies helpt u nabij Gemert graag bij het maken van de beste keuze voor een autoverzekering. Bij het aanschaffen van een auto, bent u wettelijk verplicht om een WA-verzekering af te sluiten. Dit is in korte tijd gedaan, maar daarbij moet u er wel op letten dat u de goede afwegingen maakt. Er zijn namelijk meer dan honderd verschillende autoverzekeringen en de keuze voor de juiste verzekering hang af van diverse factoren. Denk bijvoorbeeld aan het merk en het gewicht van de auto en het aantal schadevrije jaren dat u heeft opgebouwd.

Vragen? Bel met onze medewerkers!

Voor advies over een autoverzekering kunt u in de omgeving van Gemert uitstekend bij Engel Financieel Advies terecht. Dan weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor uw verzekering. Wilt u ons inschakelen? Of heeft u nog vragen? Bel dan even met onze medewerkers via 0492 – 32 24 94.

Ons adviesplan bestaat uit vier stappen:

s

Inventarissen en informeren

Adviseren en analyseren

Bemiddelen

Nazorg

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wij zijn zowel zelfstandig ondernemers als organisaties met meerdere werknemers graag van dienst. Na een eerste gesprek waarin u ons vertelt wat u van ons verlangt, gaan wij voor u aan de slag. Onze deskundige adviseurs brengen voor u alle mogelijkheden en risico’s in kaart, zodat u de juiste afweging kunt maken voor het afsluiten van een zakelijke hypotheek. Bent u benieuwd wat Engel Financieel Advies allemaal voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op door even te bellen .

Share This